Izvor:
25.04.2017 u 21:42
0

NEIZVESNOST OKO JOKIĆEVOG NASTUPA NA EP JOŠ UVEK TRAJE: Teo poslao jasnu poruku i otklonio sve dileme!? (FOTO)

Poslednjih dana pa i nedelja dosta se polemiše oko igranja Nikole Jokića za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu koje se održava od 31. avgusta do 17. septembra. Posle nekoliko razmenjenih informacija na relaciji između Košarkaškog saveza Srbije i Denvera, jasno je da je odluka samo na Jokiću kada se radi o igranju na šampionatu Starog kontinenta.

Denver želi da Jokić preko leta odmori i radi na sebi, Srbija želi da igra na Eurobasketu na kojem su Orlovi posle mnogo godina realni favoriti za zlatnu medalju. To je kao i obično izazvalo i podele u Srbiji među navijalčima jer ga jedni brane, rečima da treba da misli na karijeru u NBA, drugi kako bi bilo loše ako odbije dres Srbije.

U toj armosferi iščekivanja najbolju poruku Jokiću poslao je kapiten reprezetacije Miloš Teodosić. Objavio je samo jednu sliku na instagramu, bez ikakvog komentara, ali dovoljno jasnu za sve koji prate košarku. Objavio je sliku sebe i Jokića sa OI u Riju.

Nema sumnje da ova neverbalna poruka jasno znači da Jokić treba da se priseti odlične atmosfere u timu Srbije koja je tim dovela do srebra na OI, i da takvu atmosferu treba zadržati kako bi se na Eurobasketu napravio maksimalni učinak.

Srbijadanas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter