Izvor:
26.04.2017 u 13:21
0

PALE SU I TEŠKE UVREDE: Pogledajte kako su se u klinču našli Lazić i Andrić! (VIDEO)

Košarkaški derbi između Crvene zvezde i Partizana doneo je velike tenzije na tribinama, koje su se u nekoliko momenata prenele na teren.

Jednom su u trećoj deonici Uroš Luković i Luka Mitrović bili u malom klinču, a u poslednjoj su se sukobili Mihajlo Andrić i Branko Lazić.

Bilo je to pri 73:64 za crveno-bele, kada su se igrači unosili jedan drugom u lice, na video snimku se može primetiti i kako je Andrić izvređao Lazića, ali je na sreću brzo reagovao Mitrović koji je odveo Lazića. Sa druge strane, sva tri arbitra došla su do Andrića kako bi ga smirila. Taj detalj možete pogledati od 15:20 priloženog snimka:

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter