Izvor:
26.04.2017 u 17:49
0

SRBIN OSTAVIO NAPOJNICU 5000 DOLARA: Pogledajte koji je trener ovako proslavio pobedu svog tima!

Košarkaši San Antonija sinoć su savladali Memfis i tako poveli u plej-of seriji sa 3:2, čime su došli na korak od plasmana u četvrtfinale.

Čini se, ipak, da njihovog trenera Grega Popovića ne deprimira ni kada izgubi, bar ako je sudeći po cehu u restoranu nakon poraza od Memfisa prošlog petka.

On je posle neuspeha na gostovanju „Grizlijima“ čime su tada smanjili rezultat na 2:1, u restoranu u Memfisu ostavio napojnicu od 5.000 dolara na račun koji je iznosio 815 dolara.

http://images.happytv.tv/var/resizes/FITNES/Greg%20Popovic.jpg?m=1493203704

Očigledno je osoblje ovog ugostiteljskog objekta učinilo sve kako bi "ludog Srbina" oraspoložilo posle bolnog poraza, a za taj trud su više nego velikodušno nagrađeni.

San Antonio ima šansu da već u noći između petka i subote obezbedi plasman među osam najboljih timova, gde ih već čeka Hjuston koji je izbacio Oklahomu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter