Izvor:
03.05.2017 u 19:46
0

Divac „zagrizao“ za Srbe: Teo i Bogdan na meti Sakramenta!

Sakramento Kingse bi naredne sezone u NBA ligi mogao da predvodi srpski tandem Miloš Teodosić – Bogdan Bogdanović, piše američki "SBNation".

Kako se navodi, Kingsi žele Teodosića, kome na leto ističe saradnja sa moskovskim CSKA, a karta na koju igraju je potpredsednik Vlade Divac i saigrač iz reprezentacije i košarkaš Fenerbahčea Bogdanović, čiji je prelazak u SAD najavljen ranije.

Posle dugo godina Kingse bi opet predvodili Srbi, posle Divca i Predraga Stojakovića, koji su svojevremeno bili deo čuvene generacije ekipe iz Sakramenta zajedno sa Krisom Veberom, Majkom Bibijem, Dagom Kristijem i ostalim asovima.

Sakramento se u redu za sjajnog plejmejkera pridružio Juti, Bruklinu, Denveru, čak i ostanak u CSKA je opcija, ali se američki tim uzda u Divca i njegovu dobru saradnju sa Teodosićem dok je bio na čelu Olimpijskog komiteta Srbije

tanjug.rs
Foto: twitter/leaderofhorde, .

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter