Izvor:
16.05.2017 u 14:04
0

BOSTON U FINALU ISTOKA: Neočekivani junak odveo Seltikse na Klivlend! (VIDEO)

Košarkaši Bostona plasirali su se u finale Istočne konferencije NBA lige, pošto su u sedmom odlučujućem meču na svom partketu pobedili Vašington sa 115:105.

Boston je do četvrte pobede predvodio Ajzea Tomas sa 29 poena i 12 skokova, a iznenadjenje večeri bio je nastup Kelija Olinika koji je dodao 26 poena, uz pet skokovai četiri asistencije, dok je Al Horford postigao 15.

U ekipi Vašingtona najefikasniji bio je Bredli Bil sa 38 poena, Oto Porter junior postigao 20, a po 18 su ubacili Džon Vol i Markif Moris.

Vašington je gotovo tri četvrtine vodio veliku bitku, čak su i jednom trenutku imali šest poena prednosti, ali je Boston u finišu pojačao ritam i doašo do plasmanau finale Istočne konferencije.

Olinik je u trenucima kada se meč "lomio" (94:88) povukao svoj tim ka trijumfu, pošto je postigao 12 od narednih 16 poena svog tima.

Boston će u finalu Istoka igrati protiv aktuelnog šampiona Klivlenda, a serija utakmica počeće u četvrtak u Bostonu.

Kurir
Foto: Facebook/Boston Celitcs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter