Izvor:
16.05.2017 u 22:40
0

O TEU JE GOVORIO PRVI ČOVEK MOSKOVSKOG CSK: Sad tek nije jasno gde će Miloš nastaviti karijeru!?

Predsednik moskovskog CSKA Andrej Vatutin otkrio je da NBA timovi koji su najkonkretniji bili u interesovanju za Miloša Teodosića nisu bili pominjani u medijima.

– Ponosan sam što mi dolaze generalni menadžeri NBA klubova iz Bruklina, San Antonija, Denvera, Oklahome, Hjustona, i ostali prijatelji. Oni koji žele da skautiraju Miloša mogu to da rade uz pomoć CSKA, ali i bez nje. Mislim da timovi koji su konkretno pokazali interesovanje za Miloša nisu pominjani u medijima – rekao je Vatutn u razgovoru za “Eurobasket.com”.

Da li su NBA timovi pričali sa vama o Teodosiću, bilo je sledeće pitanje.

– Ne razgovaram sa njima o skautingu. Definitivno znam Miloša bolje od bilo kog menadžera na svetu, ali to moje znanje je isključivo za CSKA.

Da li se već razmišlja o kandidatima koji bi zamenili Teodosića?

– Ne mogu da diskutujem o zamenama za igrača koji možda i može da ponovo potpiše ugovor sa nama. Miloš je jedinstven. On je jedinsvtven, kao i Nando De Kolo, Viktor Hrijapa i svi moji dugi igrači. Ali ako NBA tim pošalje ponudu, nemoguće je da se takmičimo sa njom.

Novinar je podsetio na glasinu da je Vasilis Spanulis napustio Panatinaikos, jer je Dimitris Dijamantidis imao veću platu od njega, pa je pitao da li bi po novom ugovoru Teodosić mogao da zarađuje više od Nanda De Koloa koji MVP.

Interesantan je taj trač o Spanulisu i Dijamantidisu, koji nikad nije potvrđen. Plate CSKA su poverljive. Ako igrači jedan drugom nisu pokazali svoje ugovore, ne vidim razlog za tu finansijsku ljubomoru – dodato je Vatutin, i zaključio da veliki igrači ne garantuju timski uspeh.

– Mislim da su Ramunas Šiškauskas i Miloš Teodosić poslednje velike zvezde koji su napuštali uspešne klubove zbog CSKA. Kajl Hajns je došao kao dvostruki šampion Evrolige, ali se ispostavilo da nema tako važnu ulogu u Olimpijakosu (u proseku manje od deset poena i pet skokova po utakmici). Doveđenje velikih igrača vam ne garantuje uspeh – rekao je Andrej Vatutin.

Izvor: Telegraf
Foto: baskonia.com, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter