Izvor:
18.05.2017 u 20:34
0

HEROJ TEO: Srpski košarkaš traži da igra za CSKA na F4 iako nije spreman!

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i plejmejker CSKA Miloš Teodosić nije se u potpunosti oporavio od povrede, ali insistira da igra na Fajnal-foru Evrolige u Istanbulu

Teodosić zbog povrede lista nije igrao posle četvrtfinalnih duela Evrolige protiv Baskonije od kraja prošlog meseca, ali želi da povede ekipu u napadu na odbranu titule prvaka Evrope.

– Teodosić je igrao povređen protiv Baskonije, nije 100 odsto spreman, ali je njegova odlučnost da nastupi na najvišem nivou – rekao je trener "armejaca" Dimitris Itudis.

Teodosić ove sezone u Evroligi u proseku beleži 16,2 poena, sedam asistencija i 2,1 skok.

Košarkaši CSKA u polufinalu Evrolige sastaju se sa Olimpijakosom u petak od 17.30, dok dva i po sata kasnije igraju Fenerbahče i Real Madrid.

Kurir
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter