Izvor:
08.06.2016 u 05:05
0

ZVEZDA PROPUSTILA PRVU MEČ LOPTU: Partizan pobedio u trećoj utakmici 75:72

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u trećoj utakmici finalne serije Superlige Srbije 75:72.

Nakon tri odigrana meča, crveno-beli vode 2-1, a iako nisu iskoristili ovu priliku za trijumf u šampionatu, u sledećoj utakmici imaće drugu meč loptu.


ČETVRTA ČETVRTINA – Partizan je krenuo izuzetno motivisan neverovatnom trojkom, pa je došao u situaciju i da povede dvocifrenom prednošću, ali je rezultat za sada 59:50 za crno-bele.

Partizan trojkama stiže do 65:52. Međutim, Simonović i Cirbes smanjuju na10 razlike, 57:67.

Murić pogađa trojku, al i Smonović vraća uz faul i sva tri pogođena slobodna bacanja, i tako dovodi tim do 65:72.

Zvezda je prišla i na tri razlike, ali je Vilson slobodnim bacanjima doveo crno-bele do rezultata 75:70.

Gudurić šutira za tri, ali promašuje.


TREĆA ČETVRTINA – Partizan vodi prvi put od početka meča 33:29, ali Zvezda brzo smanjuje na 33:31.

Crveno-bele je vratio Kinsi koji ih je poveo do 34:35. Zabeležio je još jednu trojku, međutim, Vilijams dovodi Partizan do 39:37.

Džikić izvodi iz igre Milutinovića i Aranitovića, i uvodi Marinkovića i Vilsona. Zvezda ponovo preuzima vođstvo i dolazi do 45:43, ali Partizan se odmah vraća.

U poslednjoj sekundi treće četvrtine Vrabac pogađa sa više od pola terena za 53:47 za Partizan.


DRUGA ČETVRTINA – Na samom početku druge deonice, Zvezda stiže do velike prednosti 15:5. Ovakva atmosfera morala je da dovede do dvostruke kazne, pa su tako zabeležene dve tehničke greške, zbog sukoba između Veličkovića i Milera.

Partizan smanjuje prednost Zvezde na samo pet razlike, trenutno je 17:12. Novica postiže trojku, ali Miler uzvraća, a nakon toga Simonović zakucava za 23:17.

Veličković postiže novu trojku i vraća ekipu u igru, pa crno-beli stižu i do izjednačenja.

U završetku prvog poluvremena Zvezda vraća vođstvo i posle 2 četvrtine vodi 29:27.


PRVA ČETVRTINA – Startnu petorku za Crvenu zvezdu čine Jović, Dangubić, Kinsi, Mitrović, Cirbes, za Partizan na parketu su Murić, Marinković, Vilijams, Vilson i Džons.

Zvezda je odlično krenula sa 6:0, a onda je Džons trojkom uspeo da smanji prednost crveno-belih. Zvezda dolazi do 9:3, a onda pojačava prednost zakucavanjem Nemanje Dangubića, na dodavanje Stefana Jovića, a nakon ovolike početne prednosti trener Partizana tražio je tajm-aut.

Partizan beleži izgubljenu loptu, a dok su se zbog toga svađali Vilson i Veličković, Zvezda je podgla prednost na 13:3.Crno-beli imaju mnogo problema sa šutom, veliki broj promašaja i grešaka je zabeležen.

Rezultat nakon prvih 10 minuta je 13:5.


Nakon neverovatnog preokreta u drugoj utakmici finalne serije Superlige Srbije protiv Partizana, košarkaši Crvene zvezde imaju priliku da iskoriste prvu meč loptu u večerašnjem meču i odbrane titulu šampiona Srbije.

Treći meč igra se od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić", a domaćin su crveno-beli.

Posle odlične sezone u Evroligi i trofeja u ABA ligi izabranici Dejana Radonjića, nalaze se veoma blizu još jednog značajnog trofeja, a od toga ih deli samo još jedna pobeda protiv Partizana.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/KK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter