Izvor:
11.06.2017 u 03:52
0

CENJEN: Barselona i Budućnost iz Podgorice jure Dejana Radonjića!

Čelnici slavnog kluba smatraju da bi trener Crvene zvezde mogao da bude idealno rešenje umesto Barcokasa

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić mogao bi sledeće godine da sedne na klupu Barselone.

Odlični rezultati crveno-belih ove sezone preporučili su crnogorskog stručnjaka Kataloncima, koji su ozbiljno zainteresovani da angažuju Zvezdinog stručnjaka. U prilog tome ide i činjenica da su čelnici Barselone pre nekoliko dana otpustili Jorgosa Barcokasa jer nije opravdao očekivanja kluba ove sezone, koja se smatra jednom od najgorih u poslednjih nekoliko godina. Eliminisani su u prvoj fazi Evrolige, ali i u prvoj rundi plej-ofa domaćeg šampionata.

S druge strane, Radonjić se dokazao u Evroligi, već drugu sezonu pravi sjajne rezultate sa Zvezdom, pa su postali pravi hit u najjačem takmičenju. Najveće zasluge pripadaju upravo sjajnom stručnjaku, a to je za oko zapalo i jednoj od najvećih ekipa na Starom kontinentu. Ostaje da se vidi da li će doći do realizacije ovog transfera, ali izvor blizak španskom klub govori da je crnogorski trener velika želja većine ljudi u klubu koji odlučuju.

Pored Dejana Radonjića, jedan od kandidata za šefa struke Barselone jeste i trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus. Pokušali smo juče u toku dana da stupimo u kontakt s trenerom Zvezde, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Prema nekim informacijama, za Dejana Radonjića zainteresovana je i Budućnost iz Podgorice, koja želi sledeće sezone da obezbedi plasman u Evroligu i spremna je da uloži veliki novac u klub, a prva opcija je da vrate trenera Zvezde.

Posle rastanka s Veljkom Mršićem, čelnici Cedevite su u potrazi za trenerom koji bi sledeće sezone mogao da napravi korak napred, a to znači osvajanje ABA lige i plasman u Evroligu.

Kao ozbiljan kandidat spominje se i trener Partizana Aleksandar Džikić, koji je želja vlasnika kluba Emilija Tedeska.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter