Izvor:
13.06.2017 u 21:15
0

Razlaz posle godinu i po dana: Džikić napustio Partizan i preuzeo Budućnost!

Dosadašnji trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić napustio je klub, saopšteno je na zvaničnom sajtu crno-belih.

Kako se navodi, saradnja koja je trajala od januara 2016. godine, sporazumno je raskinuta.

Džikić odlazi nakon šokantne eliminacije of FMP-a u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije i godinu dana pre isteka saradnje zbog "zamršene" situacije u Partizanu i situacije u kojoj čak ni predsednik Nikola Peković ne provodi puno vremena u klubu

Na ovaj način otvorena su vrata Džikićevom odlasku u Budućnost iz Podgorice, jer su ranije danas "Vijesti" objavile da je on zajedno sa menadžerom Miodragom Ražnatovićem, već dogovorio detalje oko selidbe u Crnu Goru.

Džikić je radio kao pomoćnik Dušku Vujoševiću u Partizanu, a samostalno je sa velikim uspehom vodio ljubljansku Olimpiju i Krku iz Novog Mesta, osvojivši ukupno četiri titule u Sloveniji, vodio je još Lijetuvos Ritas i reprezentaciju Makedonije i bio pomoćnik u NBA ligašu Minesoti.

tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter