Izvor:
14.06.2017 u 19:09
0

NOVI POTRESI U HUMSKOJ: Peković napustio Partizan!

Predsednik KK Partizan Nikola Peković podneo je danas ostavku na mesto prvog čoveka kluba.

Peković je u saopštenju, objavljenom na klupskom sajtu, poručio je da zbog ličnih obaveza nije u stanju da se u potpunosti posveti Partizanu.

"Želim da iskažem zahvalnost svima u KK Partizan na ogromnoj energiji i naporima koje su učinili da klub funkcioniše i nastavi putem oporavka. Ipak, svestan da da zbog ličnih obaveza, u ovom trenutku više nisam u mogućnosti da se 24 sata dnevno posvetim Partizanu, odlučio sam da postupim odgovorno i na jedini način koji smatram ispravnim, a to je da podnesem ostavku i mesto ustupim nekome ko će biti u stanju da se 100 odsto posveti klubu", naveo je Peković.

Kako je naveo, za manje od dve godine uspeo je da za blizu dva miliona evra smanji dug koji je bio 6,5 miliona kada je došao u klub u jesen 2015. godine.

"Za ovakav finansijski rezultat, veliku zahvalnost dugujem sponzorima Partizana, kao i Vladi Srbije i doskorašnjem premijeru, a sada predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, bez čije pomoći bi rad na finansijskoj stabilnosti kluba bio neuporedivo teži".

Peković je dodao da će njegovom nasledniku pokušati da pomogne koliko god bude mogao.

"Partizan je kuća svih partizanovaca i samo zajedno ga možemo oporaviti i vratiti na vrh, mesto koje mu po mnogo čemu pripada", kazao je on.

Pre Pekovića, prethodnih dana Partizan su napustili poslovni direktor Žarko Stijović i trener Aleksandar Džikić.

tanjug.rs
Foto: Facebook/nikola pekovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter