Izvor:
17.06.2017 u 12:40
0

Čović se vanredno obratio navijačima tokom slavlja: PROGOVORIO JE I O ŠANSAMA DA RADONJIĆ OSTANE!

Dok je trajalo šampionsko slavlje navijača Crvene zvezde na Malom Kalemegdanu, predsednik košarkaškog kluba Nebojša Čović zakazao je vanredno obraćanje javnosti.

Trener Dejan Radonjić poručio je da odlazi sa klupe, što je unelo bojazan u navijače, ali i izazvalo reakciju prvog rukovodioca kluba.

On je naveo da će “kontrolisati svoje izjave”, ali i da nije bilo zvaničnih izjava gde ko ide, dodavši da nema ničega zvaničnog za sada.

– Ne znači da neće ostati ako su im istekli ugovori – poručio je Čović, uz imenovanje Branka Lazića, Marka Simonovića i Dejana Radonjića kao igrače i trenera kojima su istekli ugovori, ali će se raditi na tome da ostanu.

– Mi smo se šest godina peli uz brdo i gurali kamen, a nije lako jer mnogi spotiču na putu ka vrhu Olimpa. Ciljevi su opet tripla kruna i bolji rezultat u Evroligi. Mora brzo da se radi, da se otplate dugovi. Nije bilo lako, prozivali su nas i svašta govorili – naveo je Čović.

– Pre penzije želim da podignem lestvicu, optimista sam, želim da napravim iskorak, po rezultatima se prepoznaje dobar klub, a ne na osnovu plaćenih tekstova i propagande u medijima – rekao je Čović, odbivši da odgovara na pitanja novinara.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter