Izvor:
21.06.2017 u 09:06
0

ZVANIČNO: Minesota raskinula ugovor sa Pekovićem!

Od danas i zvanično Nikola Peković nije košarkaš Minesote. Timbervulvsi su na svom zvaničnom sajtu objavili da su sporazumno raskinuli saradnju sa snažnim centrom.

On je u avgustu 2013. godine potpisao petogodišnji ugovor vredan 60 miliona dolara, ali su ga hornični problemi sa povredama sprečili da pokaže svoje umeće. Usled svega toga su „vukovi“ odlučili da se nagode i da izbegnu plaćanje 12 miliona dolara koliko bi dobio u poslednjoj godini ugovora. Nisu saopšteni tačni finansijski detalji.

– Mislim da Peković više neće igrati košarku. To je na njemu i doktorima, ali po onome što su mi lekari i on rekli ne očekujem da će se to dogoditi – rekao je nedavno vlasnik Minesote Glen Tejlor.

Peković je odigrao 271 utakmicu za Minesotu i prosečno beležio 12.6 poena uz 6.7 skokova.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter