Izvor:
22.06.2017 u 19:24
0

ON NE SKAČE, ON LETI: Visok je samo 177, a zakucava glavom?! (VIDEO)

Čuveni NBA košarkaš Spad Veb briljirao je krajem 80-ih i početkom 90-ih godina u NBA ligi iako je bio visok sveta 170 centimetara. Umeo je i da zakuca, i to atraktivno, a sada jedan novi momak koji nema klasičnu "košarkašku visinu" mami uzdahe atraktivnim letovima.

Džoš Džordan je visok 177, igrao je za Teksas A&M, a trenutno je u razvojnoj NBA ligi, koja je ove sedmice promenila ime iz NBDL u G-liga. Član je Torontove filijale, Reports 905, a zakucava tako dobro da… da, zapravo, čak i kad ne zakuca, ostavi bez teksta.

Uostalom, u prvom snimku možete da vidite kako izgleda kada glavom dodirne obruč, a u snimku koji sledi – kako izgleda kada dođu trenuci njegovih zakucavanja:

Izvor: Blic:rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter