Izvor:
01.07.2017 u 14:43
0

UGOVOR IZ SNOVA: Teodosić Čikagu uzima neverovatnih 48 miliona dolara! (foto)

Mađioničar stiže u najjaču ligu sveta! Amerika je sledeća destinacija u karijeri Miloša Teodosića. Sjajni plejmejker je blizu odluke da obuče dres Čikaga. Blicsport saznaje i detalje ugovora.

Iz dobro obaveštenih izvora iz SAD (novinari, ali i košarkaški agenti) stižu informacije da Miloša Teodosića samo sitnice dele od prelaska u redove Čikaga. Ugovor još uvek nije potpisan, do 5. jula može da se desi da iskrsne neka bolja ponuda, ali u ovom trenutku Teo je blizu prelaska među Bulse. Interes je obostrani, a kapiten reprezentacije Srbije će i sjajno zaraditi. Ugovor koji bi trebalo da potpiše je na tri ili čak četiri sezone sa godišnjim primanjima između 10 i 12 miliona dolara.

Ono što je sigurno, Teodosić neće otići u klub u kojem mu nije garantovana minutaža. U redovima Bulsa trebalo bi da ima važnu ulogu. Ono što je takođe značajno za našeg asa je činjenica da dolazi u ekipu koja je pretrpela velike promene. Ovaj tim startuje od nule. “Bikovi”, sa trenerom Fredom Hojbergom na čelu, spremaju se za život bez najboljeg igrača Džimija Batlera koji je pre nekoliko dana trejdovan u Minesotu.

U redove njegovog novog tima stigli su Zek Levin, Kris Dan i ruki Lauri Markanen. Bulsi su potpuno promenili izgled tima, a Teodosić bi sa Danom predstavljao tandem plejmejkera. Ova dva momka su na terenu potpuno različita. Dan, igrač sa jednom od najtežih životnih priča u NBA ligi, “fizikalac” je, tako da bi se mađioničar Teo i on potpuno uklopili na terenu. Bulsi su uz to i otpustili Ronda.

Čikago i Teodosić imaju i jedan obostrani interes. Ovaj grad važi za srpski, u njemu živi više od 400.000 ljudi poreklom iz Srbije, pa Bulsi smatraju da je i to dodatni razlog da se Miloš odluči da “Junajted centar” postane njegov novi dom. S druge strane, Nikola Jokić je napravio bum, navijači iz Srbije ga prate svuda, a čelnici Čikaga veruju da će ista situacija biti i sa Teom.

U ovom klubu igra i Nikola Mirotić, a u gradu bi Teu društvo pravili i Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger. Slavni fudbaler, suprug naše bivše teniserke, nastupa za Čikago Fajer koji sa klupe predvodi Veljko Paunović.

U vetrovitom gradu Teu je zabava zagarantovana. Navijači Čikaga su navikli da uživo gledaju velike majstore. Njihova franšiza jeste u padu poslednjih nekoliko godina, ali ogromna je čast obući dres istog tima za koji je nastupao legendarni Majkl Džordan.

Amerika je širom otvorila vrata našem plejmejkeru, Teo je napravio prvi korak, a ne ostaje mu ništa drugo nego da sjajnim asistencijama i ludim trojkama sebi prokrči put do zvezda.

Enigma Vejd

Da li će Miloš Teodosić imati priliku da nastupa zajedno sa Dvejnom Vejdom? Jedna od najvećih zvezda NBA lige nije rešila svoj status. Jeste odlučio da ostane i sledeće sezone, ali velike su šanse da Fleš bude trejdovan. Ako Vejd ostane u Čikagu, Teo bi imao priliku da igra u tandemu sa fantastičnim bekom.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter