Izvor:
01.07.2017 u 16:23
0

Novinar „ESPN“ ponizio Bogdanovića: Koga će on da čuva u NBA ligi?

Novinar američkog ESPN Mark Džouns smatra da je Bogdan Bogdanović promašena investicija Sakramento Kingsa.

Pre nekoliko dana je objavljeno da će generalni menadžer Kingsa Vlade Divac dovesti Bogdanovića iz Fenerbahčea pri čemu bi srpski igrač mogao da postane najplaćeniji ruki u istoriji.

Džouns je na Tviteru napisao da je Srbija za koju je Bogdanović igrao u finalu SP 2014. i 2016. u finalu OI u Riju gubio od Amerikanaca sa više od 30 razlike i ironično nazvao Bogdana "igračem koji pravi razliku".

Srbija je poražena u finalu Svetskog prvenstva u Španiji sa 129:92, a u finalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru sa 96:66. Džouns smatra da Bogdanović neće moći da čuva američke bekove i krila zbog čega je 36 miliona za tri godine po njegovom mišljenju previše.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter