Izvor:
08.07.2017 u 01:56
0

NOVO POJAČANJE: Divac doveo i Vinsa Kartera u Kingse! (foto)

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramenta, nastavlja iz dana u dan da pojačava roster Kingsa pred novu sezonu NBA lige.

Posle sjajnog posla i izbora na nedavnom draftu, odnosno dolazaka iskusnih Zeka Rendolfa i Džordža Hila iz Memfis Grizlisa, stigao je i Vins Karter.

Neuništivi veteran, koji je takođe nastupao za Grizlise, odigraće u Kaliforniji svoju dvadesetu sezonu u najjačoj ligi sveta i inkasirati novih osam miliona dolara.

'Vinsenity' je uz Dirka Novickog, koji je u petak ušao u istoriju NBA lige, jedini preostali aktivan igrač sa drafta iz 1998. godine, pošto se na kraju prošle sezone povukao Pol Pirs.

Jedan od najboljih kucača u istoriji ove igre, četredesetogodišnji 'Air Canada' je prošle sezone u proseku beležio osam poena, tri skoka i nešto manje od dve asistencije, za 25 minuta na parktu u proseku, a nastupao je još i za Toronto Reptorse, Orlando Medžik, Finiks Sanse i Dalas Meverikse.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter