Izvor:
10.07.2017 u 02:20
0

ZBOG MALAKSALOSTI: Jaramaz završio u bolnici!

Ognjen Jaramaz (21, 191 cm), mladi košarkaš Mega Bemaksa, koji igra u Letnjoj ligi za Njujork Nikse, trenutno se nalazi u bolnici u Orlandu na ispitivanjima.

Prema informacijama "Novosti" iz SAD, sjajni plejmejker je osetio zdravstvene probleme, a uprava njujorškog kluba nije želela ništa da prepušta slučaju, pa je svog igrača, kojeg je draftovala 22. juna ove godine, odmah poslala u bolnicu na lekarska ispitivanja.

Kako nam je rečeno u Mega Bemaksu, u pitanju je neka vrsta malaksalosti, pa su čelnici Niksa Jaramaza odmah uputili u bolnicu u Orlandu, gde lekari vrše detaljne pretrage kako bi ustanovili o čemu se radi.

Inače, Njujork je drafotvao Ognjena u drugoj rundi sa 58. pozicije, a mladi Kruševljanin je igrao sasvim solidno u Letnjoj NBA ligi. Na jednoj od utakmica postigao je 12 poena za 13 minuta na parketu, dok je na ostalima više pažnje poklanjao igri u odbrani, skokovima i razigravanju saigrača.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter