Izvor:
14.07.2017 u 13:41
0

UZ OVU PESMU SE STEFAN JOVIĆ OPROSTIO OD ZVEZDE U MAJICI BAJERNA! (FOTO)

Stefan Jović i zvanično je novi član minhenskog Bajerna.

Sada već bivši košarkaš Crvene zvezde potpisao je dvogodišnji ugovor u Nemačkoj, i posle toga se vratio u rodni Niš gde će se sa porodicom odmarati do okupljanja reprezentacije 20. jula.

– Smatram da je Bajern idealna sredina u ko-joj ću u najmanju ruku da budem na nivou u kome sam bio u Crvenoj zvezdi. Istina, bilo je finansijski većih ponuda, kao i ponuda iz Evrolige. Ali, iz mog ugla, odluka je bila logična. Uostalom, Bajern je veoma ambiciozan projekat i u skladu sa tim imaćemo stvarno jak tim. Cilj je ne samo biti deo Evrolige, već i da se igra ozbiljna uloga. Privukli su me i ti neki novi izazovi, da sada ne govorim sada o organizaciji kluba. Svi znamo šta ime Bajerna znači u svetu sporta. Sve u svemu, smatram da je Bajern idealan za moj prvi korak u inostranstvu – rekao je Jović "Žurnalu".

Plejmejker je znao i da proslavi novi ugovor, i to u kafani, obučen u Bajernovu majicu. Uz fotografiju je dodao i stih pesme Marinka Rokvića "I kad me svi zaborave".

Telegraf
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter