Izvor:
17.07.2017 u 17:08
0

Pešić se vraća u Zvezdu? Evo šta kaže trofejni stručnjak!

Svetislav Pešić je prva želja Nebojše Čovića, međutim, popularni Kari kaže da trenutno ne vidi sebe ponovo u Crvenoj zvezdi.

Kao što je Kurir već pisao, iskusni stručnjak ne može da preuzme palicu od Dejana Radonjića jer nema garancija da će na raspolaganju imati kvalitetan tim, makar sličan ovom koji je raspodat u poslednjih mesec dana.

– Zasad nemam planove vezane za Crvenu zvezdu – kratko je odgovorio Kari za Kurir.

Srpski trener sigurno neće ulaziti u avanturu ako ne bude imao tim koji će biti ozbiljan kandidat za visok plasman u svim takmičenjima u kojima će učestvovati, a i budžet je veoma bitan.

Kariju ne ide u prilog što je većina košarkaša koji su prošle godine činili okosnicu tima napustila crveno-bele.

A upravo je rasprodaja igrača ubrzala odluku Dejana Radonjića da ne potpiše novi ugovor sa Crvenom zvezdom. Osim plate kojom je bio nezadovoljan (25.000 evra mesečno), trofejnom treneru je zasmetalo što još ne zna na koji tim bi mogao da računa u sledećoj sezoni.

kurir.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter