Izvor:
16.06.2016 u 00:30
0

NOVAJLIJA SPREMAN: Jokić na poziciji „četvorke“ umesto Bjelice!

Srpski košarkški reprezentativac Nikola Jokić rekao je danas da ima veliku želju da ponovi partije iz Denvera i doprinese igri nacionalnog tima.

Od prvog trenutka kad sam ušao u hotel osetio sam pozitivnu energiju. Momci su veoma pozitivni, tako da me je to iznenadilo malo, za razliku od NBA gde su drugačiji odnosi između igrača. Kada je reč o mojoj sezoni nisam očekivao ovakvu, dobio sam šansu, iskoristio sam je. Igrao sam dobro i trudio sam se, tako da ću tu igru i želju pokušati da prenesem i u reprezentaciju i da nastavim i tako naredne sezone-rekao je Jokić novinarima u hotelu "Kraun Plaza.

Prema njegovim rečima, neće mu biti problem da igra i na poziciji "četvorke", usled izostanka Nemanje Bjelice.

Poslednjih par utakmica igrao sam na četvorci u Denveru, tako da sam i to probao. Pokušaću svakako da ispunim šta god bude traženo od mene. Da li će to biti dovoljno, videćemo, ali daću svoj maksimum. Što se mene lično tiče, mislim da bi mogao da igram i na petici i na četvorci. U Megi sam igrao na obe pozicije, tako da nije preterena razlika– rekao je as Denvera i istakao da ne treba olako shvatiti rivale na kvalifikacionom turniru u Beogradu.

Imena rivala ne treba da nas opuste, jer neće biti lako. Sigurno svi dolaze sa namerom da se plasiraju na Olimpijske igre. Pokušaćemo da pred našom publikom u Beogradu odigramo dobro. Želim da u mojoj prvoj godini u reprezentaciji ostvarimo nešto veliko, pa zašto da ne i Olimpijske igre- rekao je 21-godišnji krilni centar i naglasio da ima podršku Denvera da nastupa za nacionalni tim.

On je dodao kako ima pozitivnu tremu, ali da su momci savršeni, a tim odličan.

HappyTv.tv
Foto: Twitter/BSNNuggets

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter