Izvor:
29.07.2017 u 00:40
0

DELIJE ĆE BITI ODUŠEVLJENE: Zvezda dovela prvo pojačanje!

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Marko Kešelj, potpisao je dvogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Kako je navedeno na klupskom sajtu Kešeljev povratak doneće veliko iskustvo i kvalitet novom timu Crvene zvezde koji pripreme za novu sezonu počinje 7. avgusta.

Kešelj ima 29 godina, dres Crvene zvezde nosio je od 2008. do 2010. godine, a nakon toga sa velikim uspehom branio boje Olimpijakosa (sa kojim je osvojio titulu Evrolige i titulu prvaka Grčke), španske Valensije, francuskih klubova Le Mana i Asvela, Mega Leksa, a proteklu sezonu proveo je u grčkom Lavriju i belgijskom Ostendeu sa kojim je osvojio titulu i nacionalni kup.

Osim sa Olimpijakosom, međunarodni trofej osvajao je i sa ekipom Đirone za koju je nastupao 2007. godine, a sa španskim klubom slavio je u tadašnjem FIBA Evrokupu.

Sa mlađim selekcijama Srbije osvajao je zlatne medalje na tri takmičenja (Svetsko prvenstvo 2007, EP 2008. i Univerzijada 2009), 2010. godine na SP u Turskoj bio član seniorske selekcije Srbije koja je osvojila 4. mesto i godinu kasnije na EP koje je održano u Litvaniji.

Kurir
Foto: Facebook/Marko Keselj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter