Izvor:
29.07.2017 u 16:24
0

Ovaj košarkaš će zameniti Jovića u Zvezdi: Levoruk, brz, a ima i osećaj za asistenciju! (VIDEO)

Mladi srpski košarkaš Nikola Radičević (23, 196), trebalo bi da postane novi član Crvene zvezde, prenosi Sportski žurnal.

Radičević igra na poziciji plejmejkera i stilom podseća na Gorana Dragića iz Slovenije, ili pak Đinobilija, jer je levoruk, ali ima još vremena da radi na sebi da bi njih dvojicu dostigao. Ima brzinu, prodor i solidan je šuter i to levoruki, a ne nedostaje mu ni osećaj za asistenciju.

Ovog leta bio je na letnjoj ligu u NBA gde je nastupao za Denver, a prethodno je bio član Sevilje u koju je došao kao igrač Partizana 2012. godine pošto uspeo da se nametne da potpiše seniorski ugovor.

Pogledajte karakteristike igre Radičevića:

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter