Izvor:
02.08.2017 u 23:41
0

Vidimo se kad bude igrala Republika Srpska: Vujošević precrtao igrače Igokee, pa ga je prozvao Dodik! (FOTO)

Predsednik Igokee Igor Dodik reagovao je posle odluke selektora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duška Vujoševića, koji je odlučio da na prvoj zvaničnoj utakmici na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo ne računa na igrače iz kluba iz Laktaša.

Vujošević je procenio da mu ne trebaju usuge Draška Albijanića, Darka Talića, Nikole Gajića i Stefana Glogovca, koji su članovi Igokee.

''Puna podrška momcima iz Igokee. Multietničnost na delu. Vidimo se u budućim kvalifikacijama kada samostalna Republika Srpska bude igrala'', napisao je Dodik na Tviteru.

Podsetimo, Dodiku se nije svidelo ni to što je Vujošević u jednom intervjuu rekao da ''BiH ima oblik srca, a srce toga srca je grad Sarajevo''.

Spisak igrača za utakmicu Bosna – Švedska je: Aleks Renfro, Amar Gegić, Adi Zahiragić, Almir Hasandić, Adin Vrabac, Edin Atić, Džanan Musa, Aleksandar Lazić, Nedžad Muratović, Obrad Tomić, Markus Lončar, Ismet Sejfić.

Telegraf
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter