Izvor:
07.08.2017 u 22:34
0

POSLE SEDAM GODINA PONOVO U ZVEZDI: Kešelj „nikad zdraviji i spremniji“ za novu sezonu!

Košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj rekao je da je dobro upoznat sa tim šta ga čeka i da je srećan što je ponovo deo tog kluba.

"Vrlo dobro sam upoznat sa tim šta me čeka. Dve godine sam proveo u Crvenoj zvezdi i srećan sam što sam ponovo tu i što ću biti deo novog ciklusa kluba", rekao je Kešelj novinarima posle prvog treninga u novoj sezoni.

Kešelj se posle sedam godina vratio u Zvezdu, za koju je nastupao dve sezone.

On je naveo da od novih saigrača od ranije zna Milka Bjelicu i Nemanju Dangubića, dok se sa ostalima polako upoznaje.

"Upoznajemo se, predsednik i trener su nam predstavili šta su naše obaveze za period pred nama. Samo da svi budemo zdravi i što spremni dočekamo početak sezone. Momci su mladi, orni, spremni za rad, željni su dokazivanja i ova dva meseca koja su pred nama će biti dinamična", kazao je Kešelj.

Kada je reč o njegovom fizičkom stanju, Kešelj je istakao da je "nikad zdraviji i spremniji".

Izvor:b92.net
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter