Izvor:
15.08.2017 u 23:39
0

SLETEO FELDIN: Zvezdino najveće pojačanje stiglo u Beograd!

Iz Njujorka, a preko Atine, novi košarkaš Crvene zvezde Džejms Feldin je stigao u Beograd, gde će se već u sredu priključiti saigračima.

Novi bek srpskog i regionalnog šampiona je dobio dodatnih deset dana da provede sa porodicom u rodnom gradu, pre nego što se stavi na raspolaganje treneru Dušanu Alimpijeviću.

Bivši košarkaš Panatinaikosa je po sletanju na aerodrom “Nikola Tesla” poručio kako je spreman da prihvati odgovornost u crveno-belom dresu.

Feldin je najveće pojačanje Zvezde ovog leta i očekuju ga lekarski pregledi pre nego što počne da radi u punom tempu za narednu sezonu, u koju crveno-beli ulaze u potpuno izmenjenom sastavu, bez osmorice standardnih igrača, ali sa dosta mladih novajlija.

Izvror: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter