Izvor:
17.08.2017 u 02:41
0

SP: Duletovi ‘Zmajevi’ na korak do kvalifikacija!

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je Slovačku u Bratislavi i zadržala šanse u pretkvalifikacijama za Mundobasket 2019. godine.

Ekipa koju vodi Duško Vujošević je posle poraza od Švedske bila pod pritiskom moranja i uspela je da slavi rezultatom 92:74.

BiH je do trijumfa stigla najviše zahvaljujući odličnoj igri u trećoj deonici koju je dobila sa ubedljivih 25:8.

Još jedan sjajan meč odigrao je Džanan Musa koji je završio sa 27 poena, 6 skokova i 3 asistencije, a imao je nekoliko fenomenalnih zakucavanja. Njega su pratili su Vrabac i Tomić sa po 11 poena. U poraženom timu Rančik je postigao 19 poena.

Bosna i Hercegovina sada u A grupi ima tri pobede i dva poraza, a isti skor imaju i Šveđani koji su opravdali ulogu favorita protiv Jermenije – 93:70.

To znači da naše komšije moraju da pobede u poslednjem kolu u Jermeniji, pošto dalje idu prve dve ekipe iz grupe. Jermenija je treća sa istim učinkom, dok je Slovačka poslednja sa jednom pobedom i četiri poraza.

Bugarska je u grupi D obezbedila plasma trijumfom nad Belorusijom sa 84:70, dok je u grupi C ostalo da se odredi ko će biti prvi u grupi. Kosovo je već otpisano nakon tri poraza, dok je Estonija pobedila Makedoniju rezultatom 74:65 i preuzela čelnu poziciju.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter