Izvor:
21.08.2017 u 00:45
0

VELIKI GUBITAK ZA KOŠARKAŠKU REPREZENTACIJU SRBIJE: Bez Teodosića na Evropskom prvenstvu!

Veliki peh za košarkašku reprezentaciju Srbije – kapiten Miloš Teodosić neće moći da igra na Evropskom prvenstvu!

Posle Nikole Jokića i Nemanje Bjelice (povreda), povlačenja Stefana Markovića, odnosno povređenih Miroslava Raduljice i Marka Simonovića, selektor Aleksandar Đorđević ostao je i bez fantastičnog pleja, i lidera ove ekipe.

Hronična povreda lista, zbog koje je propustio deo priprema i sve dosadašnje trening utakmice, ne može da bude u potpunosti zalečena do početka takmičenja u Turskoj, pa su Đorđević i Teo posle konsultacija sa medicinskim timom naše reprezentacije i Los Anđeles Klipersa zajedno doneli ovu tešku odluku.

– Nažalost, povreda koja muči Tea ne dozvoljava mu da do Evropskog prvenstva bude maksimalno spreman. To je procena našeg medicinskog tima, ali i ljudi iz Klipersa. Moramo da vodimo računa o zdravlju igrača i doneli smo zajedničku odluku da Teodosić preskoči predstojeće takmičenje. On je igrač koji je godinama maksimalno posvećen reprezentaciji i njegova želja da igra je uvek bila velika. Nažalost, u ovoj situaciji, želja nije dovoljna. Ovo je veliki hendikep za tim, ali nastavljamo dalje sa istim ambicijama – rekao je Đorđević, a preneo sajt KSS.

Blic.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter