Izvor:
22.08.2017 u 02:21
0

Kadeti doneli treće odličje u nizu ovog leta: BRONZANI DEČACI ZA PRIMER!

Posle evropske titule juniora i srebrnog odličja njihovih vršnjakinja, u KSS je "ušetao" još jedan pehar, jedini koji je nedostajao ovog leta. Kolekciju su upotpunili kadeti Srbije, kojima je na šampionatu u Podgorici oko vrata zasijala bronzana medalja. Predsednik Saveza Predrag Danilović treću nedelju zaredom proslavlja uspeh mlađih kategorija.

– Nije bilo nimalo lako igrati protiv Hrvata za medalju, posle utakmice koju smo dobili 50 razlike. Velike čestitke za momke koji su izdržali opterećenje – presrećan je Danilović. – Nadam se da ovo neće biti poslednje odličje ovog leta. Čestitam Igoru Rakočeviću i njegovim saradnicima, koji su i pored nekih ranijih kritika, pokazali da je za rezultat, ipak, potrebno strpljenje.

Selektor Slobodan Klipa je pohvalio odnos igrača prema državnom dresu.

– Trenirali su veoma posvećeno 31 dan tokom priprema, kao i onih devet na takmičenju. Bili su lojalni, disciplinovani i to je donelo određen rezultat. U ovoj selekciji niko nije otkazao, drago mi je što su deca svesna da je ovaj program nezamenljiv. Velika glupost je propustiti reprezentativne akcije, zarad ne znam čega, ovo je nedoknadivo iskustvo u njihovim životima.

Sve što su pokazale mlađe selekcije ovog leta ukazuje na jednu stvar.

– Ovo je znak i dokaz da ova zemlja ima veoma talentovanu decu, da uz dobar rad mogu da se naprave rezultati ne samo u mlađim kategorijama, već da se to nastavi i u seniorima. Drago mi je što smo i mi nastavili kontinuitet dobrih igara ovog leta. Takođe, smatram da je i ekipa U20 igrala fenomenalnu košarku, iako je zauzela peto mesto na EP.

izvor/vecernjenovosti

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter