Izvor:
31.08.2017 u 00:39
0

PRAVI JE SREĆNIK: Ovo je DEVOJKA koja je ukrala Bogdanovo srce!

Svadbu Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin pratio je gotovo ceo svet, međutim, ispostavilo se da su stvari koje su se dešavale iza kulisa daleko zanimljivije. Kao na primer, ljubav koja je planula između košarkaša Bogdana Bogdanovića i glumice Jovane Stojiljković.

Bogdan je jedan od najpoželjnijih domaćih sportista, ali njegovo srce je ukrala mlada Jovana.

Oni su se upoznali na svadbi Tea i Jelisavete, a romansa je ubrzo započeta. Da se stvari dobro odvijaju pokazuje i činjenica da su Bogdan i Jovana zajedno bili na letovanju, a upravo ih je fotografija sa istog i odala.

Jovana Stojiljković je inače igrala u filmu "Panama" sa Jelisavetom Orašanin, gde ima i neke seksi scene zbog kojih je postala jedna od poželjnijih mladih glumica među muškarcima.

izvor/blic.sport

foto/arhiva

video/youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter