Izvor:
09.09.2017 u 17:41
0

Delije će se tek sada oduševiti: Pogledajte šta Ročesti napisao o utakmici Zvezda – Olimpijakos u Areni! (FOTO, VIDEO)

Crvena zvezda je dovela prekaljenog plejmejkera Tejlora Ročestija za nastavak sklapanja tima za novu sezonu. Iskusni Amerikanac (32 godine, 185 cm) je prethodnih sezona pružao ozbiljne partije u Lokomotivi, Makabiju, Nižnjem… i s razlogom ga mnogi smatraju najvećim pojačanjem ekipe.

Dolazak Ročestija oduševio je navijače Zvezde, koji su mu poželeli dobrodošlicu na društvenim mrežama i forumima, a tek će se obradovati kada vide da je i nekoliko meseci pre dolaska u Zvezdu hvalio navijače i atmosferu koju prave.

Uz nekoliko smajlija pehara, podignutog palca i aplauza, ali i zabezeknutosti, samo je napisao – ''Zvezdina publika''. Bilo je to tokom utakmice sa Olimpijakosom 22. marta.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter