Izvor:
12.09.2017 u 16:44
0

KRAJ SARADNJE: Nataša Kovačević napustila Crvenu zvezdu!

Predsednica ženskog košarkaškog kluba Crvena zvezda Nataša Kovačević napustila je danas tu funkciju zbog velikog broja obaveza.

Kovačević je u dogovoru i posle konsultacija sa najužim rukovodstvom ženskog i prvim čovekom muškog kluba Nebojšom Čovićem odlučila da zbog novog angažmana u FIBA i nemogućnosti da u punom kapacitetu obavlja svoju funkciju, napusti Crvenu zvezdu.

Rastanak Nataše Kovačević, koja je igračku karijeru okončala upravo u dresu Crvene zvezde, bio je više nego prijateljski.

"Od strane FIBA izabrana sam da budem polaznik dvogodišnjeg edukativnog projekta "TIME OUT". S obzirom da će to podrazumevati česta putovanja i duže boravke na Univerzitetima u Pragu, Budimpešti, Ljubljani i Ženevi, ne bih bila u mogućnosti da se u dovoljnoj i očekivanoj meri posvetim radu u ZKK Crvena zvezda. Zato sam, u dogovoru sa najužim i najbližim članovima rukovodstva kluba, donela odluku da povučem sa mesta predsednice i tu poziciju prepustim nekome ko može da mu se posveti u potpunosti", rekla je Kovačević.

Ona je dodala da odluka nije bila jednostavna, ali je racionalna, da je ponosna zbog osvajanja "duple krune" prošle sezone, kao i da je Zvezda njena druga kuća i da se nada da će se jednog dana ponovo vratiti.

Nataša Kovačević je posebnu zahvalnost izrazila Nebojši Čoviću.

"Nebojša Čović je mnogo uradio za ŽKK Crvena zvezda. Njegova pomoć bila je nemerljiva u svim segmentima organizacije kluba. Čast mi je što sam imala privilegiju da prevashodno učim od njega, a potom i da imamo uspešnu poslovnu saradnju", zaključila je Kovačević.

tanjug.rs
Foto: twitter/nacika7

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter