parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

KRAJ SARADNJE: Nataša Kovačević napustila Crvenu zvezdu!

Predsednica ženskog košarkaškog kluba Crvena zvezda Nataša Kovačević napustila je danas tu funkciju zbog velikog broja obaveza.

Kovačević je u dogovoru i posle konsultacija sa najužim rukovodstvom ženskog i prvim čovekom muškog kluba Nebojšom Čovićem odlučila da zbog novog angažmana u FIBA i nemogućnosti da u punom kapacitetu obavlja svoju funkciju, napusti Crvenu zvezdu.

Rastanak Nataše Kovačević, koja je igračku karijeru okončala upravo u dresu Crvene zvezde, bio je više nego prijateljski.

"Od strane FIBA izabrana sam da budem polaznik dvogodišnjeg edukativnog projekta "TIME OUT". S obzirom da će to podrazumevati česta putovanja i duže boravke na Univerzitetima u Pragu, Budimpešti, Ljubljani i Ženevi, ne bih bila u mogućnosti da se u dovoljnoj i očekivanoj meri posvetim radu u ZKK Crvena zvezda. Zato sam, u dogovoru sa najužim i najbližim članovima rukovodstva kluba, donela odluku da povučem sa mesta predsednice i tu poziciju prepustim nekome ko može da mu se posveti u potpunosti", rekla je Kovačević.

Ona je dodala da odluka nije bila jednostavna, ali je racionalna, da je ponosna zbog osvajanja "duple krune" prošle sezone, kao i da je Zvezda njena druga kuća i da se nada da će se jednog dana ponovo vratiti.

Nataša Kovačević je posebnu zahvalnost izrazila Nebojši Čoviću.

"Nebojša Čović je mnogo uradio za ŽKK Crvena zvezda. Njegova pomoć bila je nemerljiva u svim segmentima organizacije kluba. Čast mi je što sam imala privilegiju da prevashodno učim od njega, a potom i da imamo uspešnu poslovnu saradnju", zaključila je Kovačević.

 

tanjug.rs
Foto: twitter/nacika7

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi - live
11:55 Vesti
12:05 Parovi - live
12:55 Vesti
13:10 Parovi - live
14:05 Beni Afet serija
15:00 Parovi - live
16:00 Posle rucka
17:00 Parovi - live
17:30 Telemaster
18:00 Kviz: Naslovna strana
18:30 UPOZNAJTE PAROVE
19:55 Bingo
20:25 Cirilica
slede Parovi - live