Izvor:
13.09.2017 u 15:33
0

Ročesti stigao u Beograd: Zvezdini navijači su najbolji u Evropi!

Tejlo Ročesti doputovao u Beograd, a lekarski pregledi pred potpis jednogodišnjeg ugovora sa Crvenom zvezdom zakazani su za sredu.

Kako je navedeno na sajtu srpskog i regionalnog šampiona, ukoliko sve prođe po planu, američki plejmejker odmah će se priključiti novim saigračima.

"Ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri, nova porodica čiji ču biti član. Crvena zvezda ima najbolje navijače u svetu i veoma sam uzbuđen što ću biti deo svega toga. Jedva čekam da krenemo, da upoznam trenera, igrače, menadžment. Nekoliko nedelja sam u zaostatku i sada želim što pre da počnem da radim sa ekipom", rekao je Ročesti.

Ročesti kaže da nije imao previše dilema kada je dobio ponudu tima sa Malog Kalemegdana.

"Bio sam uzbuđen, zbog navijača i celog okruženja koje me čeka. Igrao sam za Crnu Goru i znam da košarka ovde živi u srcima ljudi. Kao što sam rekao, ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri. I sada idemo dan, po dan. Sve se dogodilo veoma brzo. Pre samo par dana čuo sam za mogućnost da mogu da dođem u Crvenu zvezdu, i sada sam tu. Bilo je to čisto uzbuđenje. Sada mi je najvažnije da se što pre upoznam sa svima i da počnem da radim. Moj cilj je da svakog dana budem sve bolji. Sve što imam daću navijačima. Izneću srce na teren", istakao je.

Tejlor je osmo pojačanje Zvezde, sedmo gledano hronološki, pošto je u utorak stigao i povratnik Pero Antić, dok su ranije opremu zadužili Matijas Lesor, Nikola Radičević, Marko Kešelj, Džejms Feldin, Stefan Janković i Nikola Jovanović.

"Radujem se Evroligi, pogotovo zbog novog formata takmičenja. Prošle sezone sam gledao mnoge utakmice Evrolige na TV i rekao sam da više to neću da radim. Želeo sam da budem deo zabave. I sada imam tu priliku. Imam 32 godine, ali sam veoma gladan uspeha. Kao i mladi igrači. Želim da mislim o sebi kao klincu koji će da izađe na teren, bori se i igra košarku", zaključio je Amerikanac.

b92.net
Foto: kkcrvenazvezda.rs, wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter