Izvor:
17.09.2017 u 17:05
0

Lebron Džejms od naredne godine u dresu Lejkersa!

Jedan od najboljih košarkaša današnjice i as Klivlend Kavalirsa napustiće ovu ekipu narednog leta i obući dres Los Anđeles Lejkersa.

Ovu informaciju objavio je novinar ESPN-a Piter Veksi, koji tvrdi da Lebron igra poslednju sezonu u Kavsima, i da će od narednog leta igrati za "jezerdžije".

– Mesecima unazad mediji govore o Lebronovom odlasku. Želim da prekinem sve spekulacije i sa punom sigurnošću mogu reći da će Lebron napustiti Klivlend i da će postati novi član Los Anđeles Lejkersa, kojima želi da vrati status velikog tima – napisao je Veksi.

Ova vest je odjeknula u Americi i očekuje se da bude najveći transfer naredne godine, ukoliko se realizuje, naravno. Iako se o ovome već neko vreme šuškalo, sada je to neko prvi put javno rekao.

Sam Lebron je rekao da je nezadovoljan u Klivlendu, kao i da će njegov dom u budućnosti, mada nije precizirao kada, biti Los Anđeles.

Lejkersi već nekoliko sezona ne mogu da se vrate u vrh američke košarke, a dolazak lebrona Džejmsa bi im svakako puno značio.

Lebron je jedom već razočarao navijače Klivlenda, kada je 2010. godine otišao u Majami. Vratio se u Kavse 2014, ali sada sprema još jedan udarac, koji će sigurno još više zaboleti navijače Klivlenda.

informer.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter