Izvor:
27.09.2017 u 02:19
0

Divac doveo u Kingse miljenika Delija! Markus Vilijams stigao kod Bogdanovića!

Bogdan Bogdanović i Markus Vilijams, od sledeće sezone u istom dresu!

Sakramento Kingsi "spojili" su bivšeg igrača Partizana i srpskog reprezentativca sa nekadašnjim plejmejkerom Zvezde i miljenikom Delija, čija je karijera od odlaska iz Beograda krenula silaznom putanjom, ali to nije smetalo ljudima iz vrha kluba da ga uvrste u roster za narednu sezonu.

Kingsi su saopštili da je klub u utorak potpisao Vilijamsa, ne navodeći detalje ugovora.

Za dolazak kreativnog organizatora igre najzaslužniji je najodgovorniji za sportska pitanja, generalni menadžer franšize Vlade Divac.

Vilijams je od odlaska iz Zvezde igrao za Budućnost u kojoj se nije zadržao ni sezonu, potom je nastupao i za francuski Šole, a nakon kraće pauze ponovo ćemo ga gledati na parketu i to u dresu NBA kluba.

Markusu je ovo povratak u najjaču ligu sveta gde je već igrao za Nju Džersi i Golden Stejt (2006-2009), a potom i za Memfis (2009/10).

Telegraf
Foto: Twitter/@SacramentoKings

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter