Izvor:
28.09.2017 u 15:26
0

Mogu li se dogovoriti Evroliga i FIBA? Bertomeu i Bauman na sastanku u Valensiji!

Generalni sekretar FIBA Patrik Bauman sastao se sa prvim čovekom Evrolige Đordijem Bertomeuom u Valensiji, ali konačni dogovor još uvek nije postignut.

"Kao odgovor na natpise u medijima, FIBA potvrđuje da su se generalni sekretar Patrik Bauman i predsednik Evrolige Đordi Bertomeu sastali u Valensiji. Gospodin Bauman je gospodinu Bertomeuu prezentovao kompromisno rešenje koje bi omogućilo igračima iz Evrolige da igraju i za klubove i za nacionalne timove. Taj predlog je i dalje na stolu i rešio bi sve konflikte oko kalendara", stoji u saopštenju FIBA.

FIBA je pre nekoliko dana poslala novi koncept po kojem bi se utakmcie Evrolige igrale utorkom, dok bi od srede do 'sledećeg' ponedeljka igrači bili sa reprezentacijama.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter