Izvor:
01.10.2017 u 14:56
0

Neverovatan potez Nikole Jokića: Durent i Kari gledali u čudu kako ih je Srbin nasamario! (VIDEO)

Zagrevanje za novu NBA sezonu je počelo, a ove godine se očekuje da ona bude jedna od najuzbudljivijih ikada! Mnogobrojni mega trejdovi uslovili su da nekoliko ekipa napravi veoma moćne timove, a takođe će i Srbima biti interesantnije da prate NBA zbog čak šest srpskih igrača, koliko će ih biti ove godine.

Prvi je na teren u predsezoni izašao Nikola Jokić, čiji je Denver odmerio snage sa aktuelnim šampionima Golden Stejtom. Nagetsi su uspeli da slave sa 108:102, a značajan doprinos dao je i srpski centar, koji je postigao 12 poena, imao 6 skokova i dve asistencije.

Upravo je jedna asistencija bila i potez večeri, kada je okružen trojicom protivničkih igrača brzom reakcijom iza glave asistirao svom saigraču pod košem i omogućio mu lagane poene.

Oko Jokića su u tom trenutku bili Kevin Durent, Stef Kari, Klej Tompson i Damijan Džejms i svi oni su ostali zatečeni potezom Srbina i nisu stigli da odreaguju na drugoj strani pod košem.

Pogledajte i sve Jokićeve poteze na ovom meču, dok je pomenuta asistencija na 1.25 u priloženom videu:

Pol Milsap je bio najefikasniji u redovima Denvera sa 22 poena uz 11 skokova, i pokazao je da će biti ogromno pojačanje za Nagetse u predstojećoj sezoni. Pratili suga još Emanuel Mudijai sa 19 i Mejson Plamli sa 12 poena i 10 skokova.

Kod Golden Stejta su najefikasniji bili Kari sa 11, dok su po 10 postigli Durent i Tompson.

Na teren je od srpskih igrača izlazio i Nemanja Bjelica, čija je Minesota slavila protiv Los Anđeles Lejkersa sa 108:99. Bjelica je za 20 minuta igre postigao 3 poena i imao 4 skoka i tri asistencije.

Timbervulfsi su pokazali da će ove sezone biti znatno ozbiljniji tim. Na ovom meču je Tadž Gibson postigao 19 poena i imao 9 skokova, dok ga je pratio Karl Entoni Tauns sa 15 poena. Novajlija Džimi Batler postigao je 10.

Kod Lejkersa su sve oči bile uprte u Lonza Bola, ali on je za 36 minuta igre imao 5 poena, 7 skokova i 8 asistencija.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter