Izvor:
02.10.2017 u 14:42
0

Nisam toliko srećan: Teodosić iznenadio novinare posle prvog meča za Kliperse!

Posle svog debija u prvom predsezonskom meču, Miloš Teodosić je bio kritičan.

Ne mislim da smo bili dobri, jer smo izgubili. Znam da je prijateljska utakmica, ali ne volim da gubim. Ali, bilo je ok. Naravno da sam srećan što sam igrao, po prvi put u NBA, ali kao što sam rekao, nisam toliko srećan jer smo poraženi – rekao je Teodosić novinarima posle meča.

On je u statistiku upisao jedan poen, osam asistencija i dve ukradene lopte, a na pitanje da uporedi brzinu igre u NBA i Evropi, odgovorio je:

Ne mogu da uporedim sada utakmice, prosto bih morao da odigram više mečeva ovde.

Srpski košarkaš je zadovoljan kako ekipa za sada funckioniše na terenu.

Radimo na toj našoj hemiji na terenu, trebaće nam vremena za to. Za sada je to prilično dobro. Dve i po četvrtine smo igrali dobro, sa njima možemo da budemo zadovoljni – dodao je Teodosić.

– Nismo bili loši taktički, falilo nam je trčanja i kontri. Te stvari moramo da sredimo. Trenirali smo desetak dana zajedno, i svakim danom ćemo biti sve bolji i bolji – zaključio je Teo uz konstataciju da je atmosfera u dvorani na Havajima bila sjajna.

Telegraf
Foto: Printscreen/foxsports.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter