Izvor:
04.10.2017 u 02:01
0

Odžo „zakucao“ Makedonce, 12 asistencija Čovića: FMP „stotkom“ razbio MZT!

Košarkaši FMP Železnika upisali su prvu pobedu u ABA ligi za ovu sezonu, a MZT prvi poraz posle duela dva tima u Železniku.

Ekipa iz prestoničkog predgrađa zablistala je u pravom smislu te reči u ponedeljak uveče o čemu najbolje svedoči i krajnji rezultat – 100:72.

Ključna je bila poslednja deonica meča koja je pripala domaćem timu 30:11 uz sjajne role plejmejkera Filipa Čovića i gorostasnog Nigerijca Majkla Odžoa od koga su se gosti odbijali u reketu.

Taj deo meča pomenuti dvojac začinio je aktraktivnim "alej ap" kombinacijama koje je Odžo završavao autoritativnim "kidanjem" obruča.

U tim trneucima već je bilo jasno da će FMP deklasirati goste koji su do treće deonice održavali rezultatski priključak, ali se u poslednjem periodu njihova igra, najblaže rečeno raspala.

Čović je meč završio sa devet poena i 12 asistencija, Odžo je za 19 minuta postigao 14 poena (5/5 za dva) i upisao šest skokova.

Odlične partije pružili su i najefikasniji Bursać sa 17 poena, Nenadić sa 16, Radanov sa 15, Radovanović sa 11…

Kod gostiju, Garsija sa 16, Bejli sa 13, te Lalić sa 12 poena bili su bolji od ostalih.

Telegraf
Foto: Facebook/KK FMP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter