Izvor:
13.10.2017 u 07:06
0

EVROLIGA: REAL lako do prve pobede, CSKA se mučio!

Košarkaši CSKA iz Moskve i madridskog Reala prvi su timovi koji su upisali pobede u novoj sezoni Evrolige

CSKA se navikava na život posle Miloša Teodosića i po svemu sudeći neće biti baš lako. "Armejci" su se propisno namučili da bi slomili otpor milanske Olimpije (93:84), koja je posle prve deonice vodila 30:16.

Italijani su i na poluvremenu imali dvocifrenu prednosti, ali su Moskovljani u nastavku došli do preokreta i pobede. Najzaslužniji su bili Kori Higins sa 21 poenom i novajlija Serhio Rodrigez sa 20.

U poraženom timu je Endru Gaudlok postigao 17 poena, a pratio ga je Vladimir Micov sa 16.

Real je već na startu sezone pokazao da je jedan od favorita za fajnal-for, koji će naredne godine biti u Beogradu. "Kraljevski klub" je protutnjao kroz Istanbul i usput počistio Anadolu Efes sa 88:74.

Madriđani su u većem delu meča imali dvocifrenu prednost, Efes se približio početkom poslednje četvrtine na 62:60, ali je usledila serija Reala 14:3, što je bilo više nego dovoljno za pobedu.

Real su do pobede predvodili Luka Dončić sa 27 poena, Gustavo Ajon je dodao 16, a Entoni Rendolf12. Srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić je za skoro sedam minuta upisao dva poena, tri skoka i blokadu.

Kod Efesa je najbolji bio Erik Mekolum sa 26 poena, a po 17 su dodali Riki Ledo i Brajant Danston. Vladimir Štimac je za 22 minuta postigao sedam poena, a imao je i pet skokova i blokadu.

Aktuelni šampioni Evrope, košarkaši Fenerbahčea, sapleli su se na prvoj prepreci pošto su u Malagi poraženi od Unikahe sa 68:67.

Izvor: Informer/happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter