Izvor:
14.10.2017 u 02:39
0

PARTIZAN ŽELI DA POPRAVI UTISAK IZ EVROKUPA: U subotu igra protiv Zadra!

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić veruje da crno-beli protiv Zadra u 4. kolu ABA lige mogu da poprave utisak nakon ubedljivog poraza od Albe u Evrokupu (111:85)

Crno-beli u subotu u dvorani "Krešimir Ćosić" u Zadru igraju od 17 sati četvrtu utakmicu u ABA ligi ove sezone.

Nova veoma važna utakmica za nas. Posle katarstrofalnog izdanja što se tiče odbrane u Berlinu, imali smo dosta sastanaka i treninga ovde u Zadru, sa željom da pokušamo da rešimo te probleme. U odbrani i dalje ne funkcionišemo kako treba – rekao je Nikolić i dodao:

ABA liga je drugo takmičenje u odnosu na Evrokup, daćemo svoj maksimum da pokušamo da pobedimo. Videćemo kako će i ovi naši mladi igrači da se adaptiraju na vruć teren u Zadru, mi po tradiciji njih teško dobijamo na terenu, ali ćemo se potruditi da to ovog puta uradimo – istakao je trener Partizana.

Krilni centar Strahinja Gavrilović priprema se za svoj debi u regionalnoj ligi i nada se pobedi u gostima.

Od dolaska u Zadar, trudimo se da se na najbolji mogući način spremimo za utakmicu. Analiziramo sopstvene propuste, analiziramo igru protivnika i gledamo da iz svega što je bilo i što smo videli, izvučemo maksimum. Želimo da se u Beograd vratimo sa pobedom, ona nam je preko potrebna i daćemo sve od sebe da tako i bude – poručio je Gavrilović.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter