Izvor:
26.10.2017 u 14:35
0

HOĆE DA GA ZGROMI: Gudurić slavi trojku, a Obradović vrišti od besa! (VIDEO)

Novi košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić dobro će zapamtiti duel sa Efesom u Evroligi po neobičnoj situaciji: postigao je trojku u poslednjoj sekundi napada i dok se on radovao, trener Željko Obradović je, crven u licu, počeo da viče na njega.

Guduriću u prvi mah nije bilo jasno zašto je na trenerovom tapetu, ali očigledno je problem što Obradović smatra da je srpski reprezentativac mogao ranije i sa nekim boljim rešenjem da završi ovaj napad.

U svakom slučaju, gotovo svi igrači koji su prošli kroz Fenerbahče u poslednje dve sezone su prošli i kroz Obradovićev "fen", pa je tim proletos postao prvak Evrope, tako da i Guduriću ostaje samo da sluša i uči.

Fenerbahče je dobio utakmicu protiv Efesa sa 81:70.

Happytv.rs/Informer
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter