Izvor:
07.11.2017 u 16:17
0

Zvezda ogorčena: „Grobari“ pogodili Alimpijevića upaljačem u glavu!

Trenera košarkaša Crvene zvezde Dušana Alimpijevića pogodili su u glavu navijači Partizana na večitom derbiju, a to je razbesnelo čelnike crveno-belih, koji su posle meča objavili saopštenje.

Sa Malog Kalemegdana su posle meča izdali saopštenje u kome su ukazali na nesportsko ponašanje dela navijača tokom utakmice u kojoj je šampion slavio rezultatom 100:84.

Ovaj meč obeležio je i jedan incident, pošto je trener šampiona ABA lige Dušan Alimpijević zadobio lakšu povredu, jer je tokom meča pogođen tvrdim predmetom u glavu. KK Crvena zvezda mts je pregledom video materijala već utvrdio da je jedan od sudija, Milivoje Jovčić, na utakmici video taj incident i uzeo predmet kojim je pogođen trener Crvene zvezde mts.

Već u utorak klub će zatražiti zvaničan izveštaj sa utakmice, kako bi se videlo da li su sudija Jovčić i delegat Krneta uneli u zapisnik ovaj dogadjaj, kao i "kišu" predmeta koja je uletela na teren prema igračima Crvene zvezde mts.

KK Crvena zvezda mts upozorava da igrači i stručni štab ni jednim gestom nisu provocirali navijače protivničkog tima. Međutim, to izgleda nije dovoljno da se izbegne ubacivanje brojnih predmeta u teren i konstantno verbalno vređanje na utakmici – stoji u saopštenju Zvezde.

informer.rs
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter