Izvor:
07.11.2017 u 16:32
0

Emotivan oproštaj Štimca od „orlova“: „Nosiću im vodu i dodavati peškire jer je Srbija iznad svega“!

Vladimir Štimac, srpski košarkaš, navikao je naciju na bespoštednu borbu svaki put kada izađe na teren i na patriotizam kakv se u današnje vreme retko viđa.

Centar turskog Efesa potvrdio je da se oprašta od reprezentacije Srbije i na svom instagram profilu napisao emotivno oproštajno pismo.

"Hvala svima na lepim porukama, radio sam sve za zemlju, taj grb, dres i himnu. Zauzvrat sam samo hteo da vidim sreću i ponos ljudi na nas i naša dela, doček na balkonu je nešto što bih pozelo svakom sportisti. Jer, kako kažu, mi Srbi smo nebeski narod. Oprostio se jesam, ali ne znači da neću biti sa njima da ih podržim u svakom trenutku. Možda dodam peškir ili ponesem vodu… Što da ne, oni to sve zaslužuju, i više od toga. Srbija iznad svega", napisao je Štimac.

Posle ovoga možemo samo da poručimo:

Vladimire, hvala ti za sve i srećno majstore!

happytv.rs
Foto: kss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter