Izvor:
08.11.2017 u 16:08
0

MELOUN HVALI NAŠEG JOKIĆA: „On je igrač koji može sve“

Košarkaš Denvera Nikola Jokić, nakon što je odigrao partiju karijere i dao 41 poen Bruklinu u NBA ligi, izjavio je da se oseća sjajno i da mu se isplaćuje individualni rad tokom leta.

Jokić je zbog odličnog nastupa dobio ovacije publike u Denverovom Pepsi centru skandiranjem sa tribina "MVP, MVP", što ga je iznenadilo.

– Skandiranje je zabavno – rekao je Jokić, a onda su ga američki novinari prekinuli rečima da su navijači bili ozbiljni.

– Zašto su tako ozbiljni? Osećam se sjajno, samo sam hteo da iskusim sreću – rekao je Jokić i dodao da je tokom leta naporno radio na šutu za tri poena sa kumom u rodnom Somboru.

Pohvale za bivšeg centra Mega Leksa imao je trener Majk Maloun izjavom da je Jokić jedan od najboljih igrača u NBA ligi.

– On je igrač koji može sve, ovakve igre su mu potrebne. Isto i nama. Ima jako, jako, veliki talenat, a ove sezone ima odlične procente za tri poena. Prestaću da govorim da je mlad, godine nisu važne. On je jedan od najboljih košarkaša u NBA – zaključio je Maloun.

Jokić ove sezone u najjačoj ligi sveta prosečno beleži 17,9 poena, 11,6 skokova i 4,5 asistencija po utakmici.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter