Izvor:
08.11.2017 u 23:54
0

PERO ANTIĆ: Delija do „koske“ srećan zbog pobede nad večitim rivalom! (foto)

Za 14 trojki zaslužan je trening, ali i naš trener, kaže najveći „delija“ među košarkašima Zvezde, vidno srećan zbog trijumfa u meču s večitim rivalom

Jedna od mnogih tetovaža Pere Antića najbolje opisuje kako stameni Makedonac doživljava večite derbije.

Grb Delija na levoj podlaktici jasno stavlja do znanja da je Pero zvezdaš „do koske“ i da sudar sa najljućim rivalom predstavlja mnogo više od obične prvenstvene utakmice. Zato je i pobeda pred Grobarima, iako nema veliki rezultatski značaj, i te kako slatka.

– Znali smo kakva utakmica nas očekuje, da je derbi specifičan, da treba svako da uživa u njemu. Bilo nam je jasno i da je potrebno više od odrađivanja skautinga i treninga. Treba da ostaviš srce na parketu. Igrači Partizana su imali dodatnu energiju zbog navijača. Na terenu je bilo veoma teško, jedva se diše, a noge bole – poručio je Pero Antić.

Mnogi se slažu da je najveća Zvezdina moć bila daleko od koša, u preciznim šutevima van linije za tri poena. Pogađali su crveno-beli svaki drugi šut sa distance i ukupno ispalili čak 14 „bombi“.

– Za to je zaslužan trening, ali i naš trener. Najvažnije je da se dobro krene, a mi smo već na početku dobili samopouzdanje i nastavili kako treba – pojasnio Pero i uz osmeh.

Pravi se Toša

ŠVAJNŠTAJGER, KO JE TAJ?

Antić je poznat kao veliki šaljivdžija, a to je pokazao odgovarajući na pitanje da li je video Bastijana Švajnštajgera i Vujadina Savića pored terena.

– Ko je taj? Šalim se, znam ko je, ali ne pratim fudbal. Fudbalerima Zvezde svaka čast što su nas podržali. Kad nam daju karte, idemo i mi njih da bodrimo – rekao je Pero uz smeh.

Kritika

NOVICA UBICA: SAMO NENORMALAN NE GRIZE NA DERBIJU

Kapitena Partizana Novicu Veličkovića poraz u derbiju peče jače nego ostale. Kapiten crno-belih može da podnese rezultatski minus, ali neborbenost i slabu motivaciju prezire.
– Zvezda je zasluženo pobedila. Većina naših igrača je prvi put igrala derbi u ovoj atmosferi, teško je objasniti im šta ih čeka. Borili su se jer treba da si nenormalan pa da ti fali energije u ovakvoj utakmici – rekao je Novica.

Ne može bez incidenta

ALIMPIJEVIĆ POGOĐEN U GLAVU

Trener crveno-belih Dušan Alimpijević zadobio je lakšu povredu kada je pogođen tvrdim predmetom u glavu. Iz Crvene zvezde su saopštili da je sudija Milivoje Jovčić video taj incident i da niko iz njihovog tabora nije isprovocirao navijače Partizana.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/bastianschweinsteiger, instagram/cickostoilko

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter