Izvor:
10.11.2017 u 14:14
0

NBA NOĆ: Jokić najzaslužniji za novi trijumf Nugetsa, Bogdanović postigao 9 poena u tesnoj pobedi Sakrementa! (video)

Dva srpska igrača izlazila su noćas na parket NBA lige i obojica su ostvarili pobede.

Od srpskih košarkaša na terenu u NBA ligi su u noći između četvrtka i petka bili Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović. Obojica su mogla da se raduju pobedama svojih ekipa, pošto je Denver savladao Oklahomu sa 102:94, dok je Sakramento savladao su Filadelfiju sa 109:108.

Nikola Jokić je posle rekorda karijere u pobedi nad Bruklinom imao novu dobru partiju u kojoj je imao nešto slabiji košgeterski učinak, ali je ipak imao dabl-dabl i bio jedan od najzaslužniji za novi trijumf Nagetsa.

Postigao je 15 poena i imao 11 skokova, uz 3 asistencije i jednu ukradenu loptu. Nije ga služio šut za tri poena kao na prethodnoj utakmici, pošto je pogodio samo jednu od pet pokušaja za tri.

Najefikasniji u Denveru bio je Emanuel Mudiaji sa 21 poenom, 17 je dodao Milsap, a po 13 Plamli i Barton. Kod Oklahome se istakao Karmelo Entoni sa 28 poena, ali su podbacili Rasel Vestbruk i Pol Džordž, koji su imali samo po 13 poena.

Prava drama viđena je u Sakramentu, gde je meč rešen u poslednjim sekundama meča. Koš za pobedu nad Filadelfijom postigao je De Aron Foks na 14 sekundi pre kraja. Filadelfija je imala napad za pobedu, ali je Džoel Embid promašio šut uz zvuk sirene.

Sakramento je u poslednjem minutu uspeo da stigne minus od 6 poena, a dobrom odbranom je sprečio Filadelfiju da postigne koš do kraja i na kraju je uspeo da slavi.

Bogdanović je na parketu bio 22 minuta, i za to vreme je postigao 9 poena, imao 3 skoka, 2 asistencije i po jednu blokadu i ukradenu loptu. Međutim, nije ga bilo u poslednjoj deonici na parketu i trener Sakramenta je zaboravio na njega.

Hjuston je u derbiju večeri savladao Klivlend sa 117:113 uz veliki okršaj Džejmsa Hardena i Lebrona Džejmsa. ''Bradonja'' je imao tripl-dabl uz 35 poena, 11 skokova i 13 asistencija, a uz to je imao i 5 ukradenih lopti i bio je najzaslužniji za pobebedu Rokitsa.

Sa druge strane je imao Lebrona Džejmsa, koji je postigao 33 poena, iz 7 asistencija. Pomogao mu je i Džef Grin sa 27 poena, ali su slabiji učinak imali Kevin Lav sa 17, Džej Ar Smit sa 13 i Dvejn Vejd sa 8 poena.

Izvor: Telegraf
Foto: instagram/bogdan.bogdanovic13

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter