Izvor:
20.11.2017 u 16:23
0

PLATIO CEH BURNOJ REAKCIJI: Jokić isključen u drugoj četvrtini! (video)

Nikola platio ceh burnoj reakciji u drugoj četvrtini utakmice protiv Lejkersa, zajedno sa trenerom obrušio se na sudiju i nije birao reči.

Umesto dobre i neizvesne košarke u "Stejpls Centru", navijači su videli dominaciju Lejkersa protiv nervoznih Denver Nagetsa koji su od sredine druge četvrtine igrali bez prvog centra Nikole Jokića i bez vođenja od strane trenera Majka Melouna.

Obojica su isključena zbog burne reakcije nakon što sudije nisu videle faul nad Jokićem u borbi za loptu pod košem domaćeg tima.

Meloun je istog moneta skočio kao oparen, ušao na teren i ustremio se na sudiju Rodnija Mota koji mu je zbog fizičkog kontakta, što se automatski kažnjava isključenjem, odmah pokazao put u svlačionicu, ali i Nikoli koji je pritrčao i takođe mu se unosio u lice.

Srbin se nije mirio sa odlukom, ali je brzo odšetao za trenerom.

Pre nego što je krenuo, rezignirano je izbacio iz sebe ka sudiji: "Fuck you".

Lejkersi su u tom momentu bili na "+18", a do kraja su više nego rutinski priveli meč kraju i upisali sedmu pobedu (127:109), a gostima naneli sedmi poraz.

Do momenta isključenja Jokić je ubacio šest poena, uz šut za dva 1-5 i 4/4 sa penala.

Pogledajte i kako je došlo do incidenta na terenu kada su isključeni Meloun i Jokić.

Ni Nemanja Bjelica nije imao sreće u noći između nedelje i ponedeljka, njegova Minesota je izgubila na svom terenu od odličnog Detroita koji se i dalje visoko kotira u istočnoj konferenciji – 100:97.

Dramond je predvodio goste sa 20 poena, Bredli je dodao 18, koliko je na svom kontu imao i Tobajas Heris i to je trio koji je izneo trijumf Pristonsa u čijim redovima ponovo nije bilo Bobija Marjanovića ni minut na parketu.

Nemanja Bjelica je ponovo bio više nego solidan.

Za 15 minuta ubacio je 7 poena uz jednu pogođenu trojku iz dva pokušaja i 2/3 za dva poena.

Kod "čopora" najviše su "vukli" Džimi Batler sa 26 poena i endju Vigins sa 24 poena.

Rezultati

Toronto – Vašington 100:91
Majami – Indijana 95:120
Bruklin – Golden Stejt 111:118
Finiks – Čikago 113:105
Los Anđeles Lejkers – Denver 127:109

Izvor: Telegraf
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter