Izvor:
26.11.2017 u 14:25
0

BOGDAN BOGDANOVIĆ: Nastavio niz od 10 poena po meču! (video)

Bogdan Bogdanović imao je solidan učinak u porazu Sakramento Kingsa od Los Anđeles Klipersa – 97:95.

Reprezentativac Srbije meč je završio sa 10 poena (4/8 iz igre), jednim skokom, asistencijom, blokadom i dve ukradene lopte.

Bogdanović je uz to sakupio i pet izgubljenih lopti, a na terenu je proveo 22 minuta. Ovo je bila četvrta utakmica zaredom u kojoj je bivši igrač Partizana postigao 10 ili više poena.

Sakramento je u na početku treće deonice imao +18, ali su opet po ko zna koji put ispustili prednost i izgubili četvrtinu sa 29:10.

Usledila je neizvesna završnica u kojoj su Kingsi uspeli da se vrate preko Badija Hilda, međutim Blejk Grifin presudio je Sakramentu na tri sekunde do kraja meča. Krilni centar je pogodio težak šut i tako doneo pobedu svojoj ekipi.

Grifin je bio najefikasniji sa 33 poena, a uz to je dodao i pet asistencija i četiri skoka. Odličan je bio i Lu Vilijams 18 poena i osam asistencija.

Kod Kingsa najzapaženiju ulogu imao je Badi Hild koji je ubacio 27 poena (10/18), a jedini ga je ispratio Zek Rendolf sa 17 poena i sedam skokova.

Izvor: B92
Foto: instagram/bogdan.bogdanovic13

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter