Izvor:
01.12.2017 u 14:27
0

JOKIĆ ZBOG POVREDE NAPUSTI MEČ: Tesna pobeda Denvera bačena u drugi plan! (video)

Dramatična pobeda Denver Nagetsa nad Čikago Bulsima 111:110 ostala je u drugom planu zbog povrede Nikole Jokića.

Navijači tima iz Kolorada uhvatili su se sa glavu krajem prvog poluvremena, kada je mlađani Somborac prilikom ulaza stao na nogu Džerijana Granta i sa bolnom grimasom se sručio na parket.

Pokušao je srpski reprezentativac da nastavi meč, izveo je dva bacanja, ali je bol bio preveliki, pa je morao u svlačionicu i nije se više vraćao.

Do tog trenutka, u igri je proveo 15 minuta i zabeležio osam poena (3/6 za dva) i po četiri skoka i asistencije.

"Idem sada da razgovaram s doktorima. Hvala bogu da je samo uganuće članka. Takođe, dobra je stvar i što on nije preveliki atleta, odnosno nema potrebu da prečesto skače. Imamo ceo dan sutra da vidimo da li će moći da nam pomogne protiv Los Anđeles Lejkersa. Ako ne bude mogao, šta da se radi… Mejson Plamli, Trej Lajls, Kenet Farid… Neko će zauzeti njegovo mesto", kaže trener Nagetsa Majk Meloun.

Izvor: B92
Foto: Facebook/nikola jokic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter